Haptotherapie Zeist-Sterkenburg

Sterkenburgerlaan 1 - 3972 ME Driebergen-Rijsenburg

Per 1 september is de praktijk verhuisd naar een nieuwe locatie. Het nieuwe adres is; Sterkenburgerlaan 1, 3972 ME Driebergen-Rijsenburg.

Deze mooie plek bevindt zich in de hoek Zeist, Driebergen, Odijk. Hier ga ik de praktijk voortzetten samen met mijn collega Lidy Cornelissen en nauw samenwerken met de collega’s van Centrum Psychotherapie Hogeweg.

We hopen je daar te ontmoeten!

 

Beste Clienten, verwijzers en andere belangstellenden,

Vanaf 18 februari zijn de coronamaatregelen sterk versoepelt. Dit betekent dat wij samen overleggen of het wenselijk is om binnen de 1,5 meter een mondkapje te dragen. Daarnaast behouden we, uit het oogpunt van veilig en verantwoord blijven werken, onderstaand hygiëneprotocol.

Warme groet, 

Esther en Lidy 

 

Ons hygiëneprotocol vanaf 18-2-2022

  1. Onze werktijden zijn dusdanig dat we tussen de afspraken door tijd hebben om te ventileren.
  2. We vragen je om precies op tijd te komen waardoor verblijven in de wachtkamer niet nodig is. Mocht er toch wat tijd zitten tussen binnenkomst en behandeling, dan gaan we er van uit dat je zelf rekening houdt met de 1,5 meter tussen cliënten onderling in de wachtruimte.
  3. We geven bij ontvangst en afsluiting geen hand.
  4. We desinfecteren onze handen met een gel vooraf en na afloop van het werken aan de behandelbank.
  5. We raken alleen aan als je dat zelf ook zinvol en wenselijk vindt.
  6. We vragen je thuis te blijven wanneer je last hebt van één van deze klachten: verlies van smaak en of reuk, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts.
  7. We vragen je een groot badlaken of hoeslaken mee te nemen om op te liggen. De afmetingen van het badlaken moeten dan wel zodanig zijn dat jouw hele lichaam er gemakkelijk op kan liggen. 

Veel warme groeten,

Esther en Lidy

sterkenburg-2                             sterkenburg-3

IMG_8561_1

Aanmelden Routebeschrijving
Parkeren

Adres:

Sterkenburgerlaan 1

3972 ME in Driebergen

 

Navigatie:

Kom je met de TOMTOM, dan kun je het beste navigeren naar: Langbroekerdijk 10. Dit is het adres van kasteel Sterkenburg. Dit kasteel is aan de overzijde van de weg. De TOMTOM stuurt je namelijk naar de Sterkenburgerlaan in Doorn. Google Maps brengt je wel naar de Sterkenburgerlaan 1 in Driebergen. De inrit voor parkeren en de praktijk-ingang is op de Langbroekerdijk. De parkeerplaats is aansluitend aan de boerderij.                 

Loop over het pad met de houtsnippers naar de praktijkingang, dat is wel zo veilig.